ברוקולי- קללללל

יש חווה לידינו שמגדלים בה ירקות אורגניים- משק גליקסברג.
יש להם את הברוקולי הכי טעים בארץ!
בחיי.


בתקופה האחרונה אני מכינה ברוקולי ככה בדיוק

חומרים

1-2 ראשי ברוקולי (או כמה שתרצו)
2 כפות שמן קוקוס
מלח, אבקת שום

אופן ההכנה

אחרי שטיפה, קוצצים את הברוקולי ומפרידים את הגבעולים ואת הפרחים לקערות נפרדות.
בווק מחממים שמן קוקוס וזורקים פנימה את חתיכות גבעולי הברוקולי.
מערבבים ומקפיצים היטב למשך 1-2 דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.