גולאש הונגרי עם מרכיב סודי

אחרי שסיפרתי לכם שבורש הוא מאכל אוקראיני לאומי, מזג
האוויר דחף אותי להכין עוד מנה שאין לגביה שום מחלוקת: כמו שהעולם שייך לאוהבים
הצעירים, כך הגולאש שייך להונגרים. גולאש הונגרי אותנטי הוא עוד לא מרק אבל כבר לא
ראגו. הוא איפשהו באמצע ואפשר לקרוא לו לצורך העניין "נזיד". זה תבשיל
עם הרבה רוטב סמיך שמבוסס על בשר, תפוחי אדמה, הרבה פפריקה, גמבה ואם רוצים – גם פלפל
חריף. ויש גם מרכיב סודי. הוא כל כך סודי שאפילו אין לו תרגום לעברית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.