חומץ תפוחים בהכנה בייתית

אתם כבר יודעים שאני אוהבת את כל עולם ההתססה והמוחמצים למיניהם.
גם כי אני אוהבת שדברים קורים מעצמם, עם כמה שפחות התערבות מהצד שלי- כמו בכבישת ירקות- וגם כי מה שמתקבל מעשיר את התפריט שלנו ומאפשר לנו גישה למגוון רחב של חיידקים פרוביוטיים מיטיבים.

מה יותר טוב מזה?

אז חומץ תפוחים בהכנה בייתית, כן, כן…
תכלס- מה עושים עם כל שאריות התפוחים של הילדים, החלקים הפנימיים, מה שלא רצו לאכול, או תפוח שנראה קצת לא טוב בעיניהם?
קלאסי להכנת משקה מותסס לשתייה ולתיבול!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.