חוף, דקלים ושייק אננס

כל התוכניות של הסופשבוע התבטלו ופתאום נהיה שקט כזה… שיש רק ביום שישי
א' ופיצי ישנים ואני יכולה לשלוף את כל המצרכים והאביזרים יוצאי הדופן שרכשתי

אני- מאד אוהבת דים-סאם
וכבר זמן מה אני זוממת על המתכון הזה
(ליהנות מאוכל בריא- ד"ר רני פולק)
אבל מזימות לחוד ומציאות לחוד
וכך עברו הימים- ושום דים-סאם לא קרה

עבדתם פעם עם דפי אורז?
זה מגניב לאללה! קצת סטרס בהתחלה אבל אחרי שניים זה מתחיל לזרום

טוב קודם המילוי- שהוא טעים ובריא במיוחד: כרישה מוקפצת בווק
אליה מוסיפים ברוקולי חלוט(!), פיסטוקים קלויים (במתכון זה עם קשיו)
וטופו מגורד, מלח-פלפל
בנתיים אפשר להתחיל להכין את הרוטב: רוטב סויה, חומץ אורז, מירין (לא היה לי),
שמן שומשום, שום, קוביות מלפפון, קוביות צנונית, כוסברה, בצל ירוק…
כן- ברוטב יש יותר עבודה מהדים-סאם,
אבל הוא טעים מאד ורק טיפה ממנו מעיפה אותך לתאילנד, עם חוף, דקלים
ושייק אננס


אז נכון- יש קצת הרגשה של שיעור מלאכה
והפרזה מוחלטת של עשייה כדי לשבת ולאכול סתם כך ארוחת צהריים
ללא גינונים, מפה או אורחים


אבל ללא ספק אכין זאת שוב- אם תתקשרו ותגידו שאתם באים
רק תגידו מספיק זמן מראש!


שבת שלום!

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אז מה את עושה כל היום )

סגור לתגובות.