‫חלב קוקוס: שווה להכין בבית‬

‫פוסט אורח ובו הסברים מפורטים על הכנת חלב קוקוס בבית, מאת דניאל צורן (עם  מעט הערות שלי בראשי התיבות ע"ע) חלב קוקוס, כפי שאתם יודעים מן הסתם, הוא אחד המרכיבים המשמעותיים בבישול תאי, ומשמש כרכיב מרכזי במגוון מתכונים (כמו קארי ירוק, קארי פאננג ומרק טום קאא, למשל). בפוסט זה נלמד איך להכין חלב קוקוס בבית […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.