טארט קרם פיסטוק ומשמשים

עכשיו עונת המשמשים, שנגמרת מאוד מהר בשביל הפרי הטעים הזה, אז שווה למהר ולהכין
טארט משמשים וקרם פיסטוק, המקביל הירקרק לקרם שקדים. הטארט הוא בעיצוב מחוספס בלי תבנית, מה שנקרא
במונח המקצועי גאלט.

טארט משמשים וקרם פיסטוק

לבצק-
100 גרם סוכר
200 גרם חמאה
300 גרם קמח
 ביצה

קרם פיסטוק-

100 גרם פיסטוקים טחונים

100 גרם חלבון

100 גרם סוכר

100 גרם חמאה
כ5 משמשים חצויים
לבצק- מעבדים במעבד מזון או מיקסר חוץ מהביצה את כל המרכיבים, לבסוף מוסיפים ביצה
 ומערבבים רק עד קבלת בצק אחיד.

לקרם-
מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון,

יוצקים על בצק פריך, משבצים חצאי משמש

ולתנור בחום 200 מעלות 25 דקות.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.