מאפים ללא גלוטן- פוסט אורח של גילה רונאל

אני מכירה את גילה כבר המווון שנים, בעיקר מתחום ההריון- לידה כמובן. אולם הסתבר לי שהיא גם בשלנית חובבת ונוטה לכיוון הללא גלוטן, אז הזמנתי אותה לשתף את קוראי הבלוג במיני מתכונים מפרי מטבחה ולשמחתי היא נענתה בחיוב.
אז למי שלא מכירים גילה רונאל היא "האמא" של הדולות בארץ 😀
מעבר להיותה דולה ומלווה של הרבה זוגות ומשפחות, היא גם מכשירה נשות מקצוע בתחום התמיכה בהריון ובלידה כבר קרוב ל-30 שנה. גילה היא אחת האחראיות להטמעת השרותים הללו בחדרי הלידה בארץ, מכותבות הספר "טבעי ללדת" ופרסומים רבים נוספים ושווה להכיר אותה ולעקוב אחרי מעשיה.
מפנה את הבמה למילותיה של גילה ולמתכוניה

_________________________

כשהפכתי לא…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.