‫מה עושים עם נאם פריק פלא יאנג?‬

‫אילה כותבת: קיבלנו מארז של שלוש צנצנות – אחת עם תווית ירוקה, אחת אדומה ואחת סגולה. כתוב רק בתאית והצלחתי לקרוא רק את המלים "נאם פריק פאו פלא יאנג" על הצנצנת הירוקה. האם זה תוסף לבישול או נאכל כמו שהוא? בעיקרון, מאכלים שנקראים נאם פריק (Nam prik) הם מטבלים חריפים/פיקנטיים, חלקם נמכרים טריים לצד תוספות […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.