סלט שעועית מאש וגזר

זה סלט שרקחתי בהשראת מתכון מספר הבישול הבריא של על השולחן.
בגרסה שלי היו:
1 כוס שעועית מאש (מידה לפני הבישול)
3 גזרים מגורדים גס
1 אשכולית אדומה
1/2 כוס זיתי קלמנטה

ההכנה:
לבשל את השעועית – היתרון של שעועית מאש הוא שהיא לא מצריכה השרייה וזמן הבישול שלה די קצר. לי לקח כ-40 דקות (אחרי רתיחה) על אש קטנה להביא אותה למצב של אל-דנטה.

לשעועית הוספתי את הגזר מגורד,
האשכולית המפולטת – חשוב מאוד!!! למרות שקצת מעיק לא לתעצל ולהוציא את כל הקרומים, אחרת זה נותן המון מרירות לסלט.
לשים לב שגם את המיץ שמתשחרר מהאשכולית ב"מאבק" פילוט – לצרף לסלט….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: במטבח של מיצ ומיצי )

סגור לתגובות.