עולמו של שף

"15 שנה לא הייתי בסדר פסח עם המשפחה – ואני נשוי פלוס שלושה"

אמר לי בחצי חיוך השף אריק פורת ממלון דן אכדיה בהרצליה.

אותי מעניין מה אתם חושבים על המקצוע הזה ? – זוהר כמו
בטלויזיה ? סביבה אנרגטית ומלאת יצירה ? אוכל טוב ?
בתור בשלן חובב , הייתי שמח אם הייתי מקבל שקל בכל פעם 
שמישהו אמר לי "אתה צריך להיות שף"
תמיד הסברתי שאני לא רוצה להפוך תחביב למקצוע – 
מתוך פחד אמיתי לאבד את האהבה לבשל למשפחה ולחברים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.