פלפלים נותנים לי השראה

מין שבוע כזה שאף אחד לא יודע איזה יום היום, מרגיש כמו חמישי- אבל אתמול היה שבת!?
ואת הבית צריך לשטוף, כבר אין ברירה
ורק דבר אחד יכול לשמח אותי יותר מלק חדש ואדום על הציפורניים:
פ ש – ט י – ד ה
המאכל הנפוץ ביותר אצלי במקרר, רק לערבב כמה ירקות וגבינות וקדימה לתנור
אבל הפעם יש פה עניין עם פשטידה מתוחכמת במיוחד, ואת הבצק מחליפים פלפלים קלויים
ומילה על פלפלים קלויים: יש הרבה שיטות, תמצאו את השיטה שאתם הכי אוהבים,
ותשימו במקרר עם קצת שמן זית- נשמר לפחות שבוע- ואפשר לשדרג בשניה-
סלט ירקות משעמם, סדוויץ אפרורי ומהיר
את הפשטידה מצאתי בבלוג המעולה "דברים בעלמה" ושם גם נמצא המתכון – אם תרצו
חוץ מעניין הפלפלים, הפשטידה מאד קלה וכיפית להכנה
ויש בה מנגולד שזה ירק מקסים ומיוחד, אני מודה שהוא לא אורח קבוע אצלי
ואולי באמת אני אתחיל לרכוש אותו יותר
אז ככה מסדרים יפה יפה את הפלפלים בתחתית של הפשטידה – היסטרי
והיא טעימה בצורה מפתיעה! ומתחסלת בשניות!
(יש את סוג הפשטידות שלא מתחשק לאכול אחרי יום- ולא את זאת)
אני חושבת שזה גם בזכות הפיסטוקים- הם מתרככים באפיה והופכים לחלק מהמרקם הכללי
אבל הם נותנים טעם אגוזי ועמוק להכל
אז אם אתם מוזמנים לאיזה דודה ואתם רוצים להרשים…
חג שמח!

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אז מה את עושה כל היום )

סגור לתגובות.