פשטידת קישואים וגבינות- ללא קמח

פשטידה מהירה עם או בלי קשר לשבועות.
אולי בגלל שכשחם קשה לי לאכול אוכל כבד ממש, אז זו הפשרה, אולם זו הפעם השנייה ביומיים שאני מכינה את הפשטידה הזו, אז ברור שמספרת גם לכם 



אפשר להכין אותה ממש מהר ולשגר לתנור

חומרים

3-4 קישואים
בצל בינוני
4 ביצים
אופציונלי: גבינות שונות, שמנת חמוצה, גבינת שמנת
תבלינים: מלח, פלפל, שום/ אבקת שום

אופן ההכנה

במעבד מזון מעבדים את הירקות.
בקערה מערבבים עם הגבינות, הביצים והתבלינים.
משמנים תבנית עם שמן זית, מעבירים אליה את התערובת ומשגרים לתנור



אופים כ-45 דקות או עד שמזלג/ קיסם יוצאים נקיים ויבשים מנעיצה בפשטידה.


גיוונים: אפשר להוסיף עלים ירוקים למיניהם
אפשר לגוון בתבלינים
אפשר לה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.