קולינריה ספרדית מימי הביניים- פוסט אורחת עם עינת טלמון

היו הייתה פעם… לפני הרבה הרבה זמן…. תקופה אחרת…
אי שם לפני עידן הקורונה התקיימה לה שיחה בנושא ממש אחר שיועדה להפוך לפוסט פה בבלוג.
הקולגה שלי עינת טלמון חולקת איתי לא רק את האהבה להנקה אלא גם לאוכל ולמה שסביבו. בתפקידה כמנהלת אירועים במכון סרוונטס – המכון הספרדי היא אירחה את החוקר הספרדי אלברו לופס אסנסיו Alvaro Lopez Asensio שמאיר במחקריו פן בהיסטוריה של יהודי ספרד דרך הגסטרונומיה ומזווית לא שגרתית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.