קציצות עדשים שחורות עם פסטו לימון

אחרי שבוע מילואים בתנאים לא אנושיים (משמרות של 8 שעות בניהול חמ"ל, בלי טלפון (כי האויב מאזין) ועם שירותים שנראו כאילו, בעצם, אני אפסיק את התיאור פה) אחד הדברים שעושים שחוזרים הביתה, זה לעבור על עידכונים מהבלוגים שאני עוקב אחריהם. אחד מהם הוא הבלוג המקסים "מתכונים שנראים טעימים" ולמצוא הפתעות נפלאות כמו הקציצות האלה (שנלקחו מפה והם, בכלל לקחו את זה מפה).  בתור אחד שלא יודע לדחות סיפוקים, הוספתי לרשימת הקניות גבינת ריקוטה והנה יש לארוחת ערב קציצות עדשים שחורות עם רוטב פסטו לימוני נפלא.

מתחילים בבישול של 2 כוסות עדשים שחורות. את העדשים יש לשטוף היטב ולהניח בתוך סלסלת התרמומיקס….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לאכול - תרמומיקס )

סגור לתגובות.