moussaka-מוסקה

מצרכים:
חציל- 10 פרוסות בעובי 1 ס"מ
תפו"א- קלוף ופרוס לעיגולים בעובי 1 ס"מ
אפשר להכין גם רק מחצילים
ואם יש כוח, מומלץ לעשות יותר משכבה אחת של חצילים…

לבשר:
בשר טחון- אני השתמשתי בערך ב200 גרם
בצל
שן שום
חצי כוס יין אדום
חצי גזר חתוך לקוביות קטנות
שימורים של עגבניות מרוסקות (לא רסק!!!) -בערך חצי מהקופסא
תבלינים- מלח, פלפל ואפשר גם קצת קינמון
לבשמל:
25 גרם חמאה
3 כפות קמח
כוס חלב
מלח
פלפל

ממיסים את החמאה במחבת או סיר קטן, מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים עם כף עץ
מוסיפים את החלב ומערבבים עד שהתערובת אחידה, מתבלים.

אופן ההכנה:
1. מטגנים צד אחד של החצילים כדקה עד ששחום
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.

2….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: My Stuff )

סגור לתגובות.