‫דג מטוגן בקארי ירוק‬

‫זוהי גרסה לקארי ירוק שאפשר למצוא לעתים קרובות במסעדות השוכנות באזורי החוף הדרומיים והדרום מזרחיים של המדינה, בהם יש שפע של דגים וצריך לחשוב כל הזמן על דרכים חדשות להגיש אותם. הרעיון הוא להרוויח פעמיים: גם ליהנות מדג סופר-פריך בטיגון עמוק, וגם לקבל רוטב עשיר שאפשר לתבל בו את האורז. לשם כך, פשוט מכינים קארי […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.