לחם מקמח טף עם שיבולת שועל

כבר הרבה זמן שהתחשק לי להכין לחם ביתי מקמח טף. טף נחשב לדגן הקטן ביותר בעולם, וכמה שהוא קטן – ככה הוא נחשב בריא ומלא בברזל וויטמינים. טף מוכר בעיקר מהמטבח האתיופי שעושה בו שימוש לצורך הכנת האינג'רה המסורתית. הוא נטול גלוטן (אם כי הלחם הבא אינו נטול גלוטן, אלא אם אתם משיגים שיבולת שועל […]

הפוסט לחם מקמח טף עם שיבולת שועל הופיע ראשון בעוגיו.נט

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.