סלט תרד ושומשום בסגנון יפני GOMAE

כשעבדתי ביפן, בטיול הגדול שלי למזרח, לפני מלא שנים, גרנו במעין גסט האוס של זרים. היינו מבשלים בעצמנו ומדיי פעם קונים אוכל מקומי או מק'דונלדס 😎 (זה היה הכי זול).
אחת המנות שהייתה אהובה עליי ביותר מהמטבח המקומי הייתה התרד עם השומשום.
היא כ"כ פשוטה להכנה וטעימה ומאז הכנתי אותה כמה פעמים וקצת שכחתי ממנה עד לתקופה האחרונה.
כשהלכתי לחפש אותה ברשת, גיליתי שקוראים לה gomae




במקור מכינים אותה עם תרד, אני מוסיפה לפעמים גם מנגולד, פק צ'וי או קייל.
זה עובד מצויין….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.