עוגת שמרים במלית נס קפה

עוגה טעימה טעימה,נהדרת גם אחרי הקפאה.
עוגה נוסטלגית שתמיד טעימה ♥
חומרים לתבנית בגודל 27×33 ס”מ:
לבצק: 1 כף שמרים יבשים
6 כפות מים פושרים
2 כפות סוכר 
5 כוסות קמח
4 חלמונים 
300 גרם חמאה או מרגרינה

למלית:

 4 חלבונים
1 כוס (200 גרם) סוכר
3 כפות אבקת נס קפה
2 כפות פודינג 
ביצה טרופה לזיגוג
מכינים את הבצק:
ממיסים שמרים, מים וסוכר ומניחים בצד ל-10 דקות עד לתסיסה.
¤ מעבדים קמח עם תערובת השמרים, חלמונים ומרגרינה במיקסר עם וו לישה, רק עד לקבלת בצק חלק.
מניחים לבצק ל-15 דקות.
מכינים את המלית: בינתיים מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף אחיד ומבריק. מוסיפים קפה ומקציפים קצרות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.