עוגיות שוקולד לבן, פקאן סיני וקורנפלקס

מוכנים?

אנחנו הולכים לעשות את הקטע הקבוע שלנו, טוב?

נו, אתם יודעים — הקטע בו אתם מעמידים פנים שלא עבר נצח וחצי מאז הפעם האחרונה שהעליתי פוסט, ואני מעמידה פנים שאני לא גוש עצל שמתעצל לעשות דברים.

נכון, הולך להיות לנו קצת קשה לעשות את זה ברגע שאספר לכם על המתכון של היום, ומה עומד מאחוריו, כלומר כמה זמן עבר מאז שהכנתי אותו, אבל נסו לזרום איתי.

אז ככה.

זוכרים את

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Morcake )

סגור לתגובות.