עוגיות שוקולד מתפוצצות

נפתח בזה שאני לא מבינה איך לא פרסמתי רשומה עם העוגיות האלו עד כה. העוגיות הללו שמתכונם נלקח מ"האוסף המתוק" של "על השולחן" הן גם מארסנל עוגיות הבית. העוגיות הללו הן בדרגת פינוק מאחר ויש לעצב אותן אחת אחת ובנוסף על מנת שיצאו "פיצוצים" מדוגמים אני מקפיאה את תערובת העוגיות לפחות לילה אחד במקפיא, מה שמסווג את העוגיות בסוג המושקע. הן עוגיות נורא טעימות, עוגיות פאדג שוקולד מפנקות, עם קליפה דקה מתפצפצת ופנים נימוח בניחוח אלכוהולי.
עכשיו נעבור לעדכון מהבית 🙂 חג המולד נחוג מחר. לאחר התייעצות בדבר דברי מאפה למתנה למטפלות המשפחתון של בת של חברה, הבנתי שאין איך להתחמק….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: העקרת חוקרת )

סגור לתגובות.