עוגת פרג ושוקולד, התגלגלותה של השראה

אז הכל התחיל פה, המתכון של עלמה כלל הרבה פרג וגם הזכיר לי את הבצק המדהים של דיויד לייבוביץ. הבעיה היתה עם שוקולד לבן, לא רק שלא היה בבית אלא שאני תמיד תופסת אותו כמתוק מדי. אז השתמשתי במה שהיה בבית :חצי מריר וחצי חלב. לא היה לי שמנת לציפוי , אז החלפתי בחמאה וקצת חלב ובאמצע גיליתי שצריך קמח שקדים ו, טוב מהון להון יצא מתכון אחר לגמרי, אבל מדהים ! (אנשים ששונאים פרג הם כאלה שטעמו פרג שלא נטחן במקום וממש החמיץ, אין סיבה לשנוא חומר ממכר כזה :) )

האפייה עצמה לקחה משהוא כמו שעה אבל התנור שלי באמת מחשב את קיצו לאחור אז אולי פחות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.