פשטידת קינואה בטטה וזיתים

התמונה של ‏מאיה יעקב‏.

פשטידה נפלאה של השפית ליה שומרון שאני כל כך אוהבת.

אני שיניתי קצת את המתכון.. כרגיל 🙂
מעתיקה לכם את המתכון המקורי ורושמת לכם את השינויים שלי…תחליטו אתם איך להכין♥
מי שחשקה נפשו יכול להוסיף גם תערובת גבינות קשות לפשטידה 🙂
פשטידה מאוד מאוד מוצלחת….אצלנו לא נשאר פירור!  והכי טעים לחמם אותה בשבת על הפלטה,והתחתית הופכת לפצפוצי קינואה קרנצ'ים……..

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.