קנלוני גבינות ופסטו ברוטב עגניות ולזניית תרד בבשמל שמנת

בפוסט הקודם כתבתי על הזוג המלכותי שבלעדיו שולחן שבועות לא יהיה שולחן חג, והן הקיש והפשטידה.

צמד נוסף שתפס תאוצה בשנים האחרונות והפך גם הוא לחלק בלתי נפרד מאירוח חלבי מגיע דווקא מהמטבח

האיטלקי: הקנלוני והלזניה. להבדיל מה"מאמות" האיטלקיות שלא יעזו לפתוח קופסא של פסטה מוכנה ולהכין

ממנה את הלזניה שלהן, אצלנו בארץ דווקא קיבלו בחום את המוצרים האיכותיים שעלו בשנים האחרונות למדפים

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים סיפורים ועוד )

סגור לתגובות.