lemon and white chocolate cupcake – קאפקייק לימון ושוקולד לבן

מצרכים:

1 ביצה
25 גרם חמאה
1/3 כוס חלב
כוס קמח תופח
3 כפות סוכר
קצת ברנדי או אלכוהול אחר, ליקר תפוזים גם יהיה מעולה
מיץ מחצי לימון 
גרידה מלימון שלם 
(פשוט מגררים את הצהוב מהקליפה במגררת)
קצת תמצית וניל
3 כפות שוקולד צ'יפס לבן
לזיגוג:
מיץ מחצי לימון 
3 כפות אבקת סוכר או סוכר
אופן ההכנה:
1. ממיסים את החמאה במיקרו, מוסיפים סוכר ומקציפים
2. מוסיפים את הביצה, מיץ הלימון והגרידה ומקציפים יחד
3. מוסיפים את החלב ואז בהדרגה את הקמח עד שמקבלים מרקם דביק, כמו של פנקייקס
4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, בערך ל10 דקות
5. להכנת הזיגוג:
מכינים "בן מארי"- מניחים מעל סיר ובו מים רותחים קערה
בקערה שמים את מיץ …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: My Stuff )

סגור לתגובות.