בראוניס שוקולד מקמח שקדים, ללא גלוטן, מתאימה בהחלט גם לפסח

אחרי שהכנתי בפעם השנייה תוך פחות משבוע את הבונבונים המדהימים האלה (שלילך קישרה אליהם בדף הקבוצה בפייסבוק) נשאר לי קצת יותר מדיי שוקולד מטומפרר בסיר והחלטתי לנסות ולהכין איתו משהו ללא קמח, שיכול להתאים גם לפסח וגם לאלה שאוכלים דל פחמימות.
יצאו אחלה בראוניס שאני בהחלט מאמצת להמשך, פסח או לא פסח

חומרים

1 חבילת שוקולד מריר איכותי
1 כוס קמח שקדים (שקדים טחונים היטב)
3 ביצים
2 כפות חמאת קוקוס (מניחה שאפשר גם עם שמן קוקוס במקום)
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל אמיתית
1 כפית אבקת קנמון (לא חובה, למי שלא אוהב)
אולי יהיה צורך ב 1-2 כפות מים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממיסים את השוקולד (אפשר לטמפרר, בסיר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.