‫קציצות דגים פיקנטיות‬

‫Tod Man Pla גילו של הג'ינג'ר הוא מכריע במתכון הזה. אם לא השגתם ג'ינג'ר צעיר ויפה, הקפידו להיפטר מהסיבים אחרי שכתשתם אותו למשחה. אפשר לחפש בחנויות המתמחות משחת ג'ינג'ר – לעתים קרובות זה פתרון טוב יותר משימוש בג'ינג'ר זקן. בתאילנד מקובל להוסיף לקציצות אבקת אפייה, שמנפחת אותן בזמן הטיגון, אבל זה לא הכרחי (הן צונחות […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.