גרנולה ביתית בריאה במיוחד

כן, גם הפעם אני ממשיך עם מסורת הצנצנות שלי.. הפעם עם נשנושים איכותיים  – 
שטוב שהם שם לרגעי רעב וגם בכלל.  
השבוע הבנתי שהדיאטה הנטורופתית שאשתי עושה (ניקוי רעלים ואבחון אלרגנים) כנראה לא 
תיגמר לעולם …  ושאין באמת מה לעשות, לפחות בינתיים אסור לבשל עם חלב,
סוכר קמח ועוד.
בביתנו הקוואקר הפך למרכיב דומיננטי במטבח והדרישה לגרנולה ביתית,
מלאה כל טוב אך עם מינימום קלוריות הלכה וגדלה.
לאחר סיבוב באחת מחנויות הטבע, הנה התוצאה- גרנולה ביתית, לא מתוקה מדי ופשוטה מאוד להכנה – כל כך הרבה יותר כיף לדעת בדיוק מה יש בפנים  ובמחיר – שווה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.