חזה עוף מוקפץ עם ירקות בסגנון סיני

 מאד אוהבת אוכל אסיאתי.  זה טעים ושונה מהמטבח עליו גדלתי.  מעניין מה הסינים היו חושבים על האוכל הזה….

עוף מוקפץ עם ירקות בסגנון סיני

300-400 חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות

מרינדה

כף יין אדום

 שן שום

 ירקות:  

רשימה מומלצת להלן אך ניתן להחליף עם ירקות אחרים שיש בבית ( סלרי, פטריות, פלפל, וכד'):

לגרד ס"מ 1 של זנגוויל (ג'ינג'ר)

בצל רגיל

1 גזר

כוס כרוב

חצי כוס ברוקולי

 
לרוטב 

כף רוטב סויה

כף יין אדום

מלח פלפל לפי הטעם

מומלץ –כמה טיפות שמן שומשום לקישוט – לא חובה

 מה עושים


להשרות את העוף החתוך במרינאדה כחצי שעה.

לחתוך את הירקות לרצועות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.