טבעות פילה ביין

החבילה שתראו להלן שנארזה בצורה אסטטית  משכה את עיני. לא בדיוק קראתי את התווית . רק כשהגעתי הביתה הבנתי שעשיתי טעות וקניתי מוצר שבכלל לא התכוונתי. כבר חרצתי את גורלה של החבילה," זהו" חשבתי לעצמי "זה ילך בטח לפח". ובכל זאת דגדג לי לנסות להציל את טבעות הפילה. בקיצור זה לא היה טבעות פילה אלא טבעות פילה מדומה.

לא חשפתי בפני המשפחה  את חששותיי, כי אז בטוח אף אחד לא היה נוגע במנה הזו. ולכן מאד הופתעתי כשהחבר'ה התלהבו כל כך  וביקשו שאני אחזור ואכין את זה שוב.

 טבעות פילה ביין

חומרים:

 חבילה של טבעות פילה. 10 טבעות.

3-4 שיני שום כתושות

מעט שמן

מעט צ'ילי

עלה דפנה 6-8 גרגירי פלפל שלם

חבילת ערמונים

כוס יין אדום רצוי קברנה או מארלו.

כוס מים

מה עושים

בסיר שמים מעט שמן שום וצ'ילי. מטגנים את הטבעות שהופשרו היטב ונוגבו בנייר משני הצדדים על מנת לאטום את הבשר.

בינתיים חותכים את הערמונים לשנים. מוסיפים את  התבלינים, הערמונים, היין והמים. מכסים היטב ומכניסים לתנור לשעתיים. כל חצי שעה הופכים את פרוסות הבשר ודואגים שיכוסו ברוטב במידה ויש צורך מוסיפים עוד מים.

מגישים עם פירה או תפוח אדמה פריכים.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.