קרקרים מרגשים אותי

ממש ברגע האחרון הבנתי:
מחר פיצי יוצא לחופש!
הזדמנות אחרונה לאפות משהו ולהפוך את המטבח

הסיבה שבכלל התמהמתי עם הפוסט הזה היא

קורס צילום אוכל וסטיילינג שהתחלתי לפני כמה שבועות

וכיוון שהתחוור לי כמה הידע שלי בצילום הוא אפסי
(אפילו שהבלוג שלי ממש מדהים – די תמשיכו!)
הייתי קצת ב"הפסקה"

אבל שוב- המחשבה שעשרה ימים עכשיו אני רצה בגינות ופארקים
חידדה את חושיי, ואצתי למצוא מתכון מרגש לכבוד יומי החופשי האחרון
אתכם קרקרים זה לא מרגש?
וקרקרים עם סלק?
וקרקרים בגזרה מהממת של  ב י ס ק ו ו י ט י ם!!

את החותכנים המתוקים האלה אספתי בהרמוני כמתנת חג צנועה לעצמי

וההחלטה על המלוח עלתה תוך שיטוט בספרו המצויין
של ד"ר רני פולק (

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אז מה את עושה כל היום )

סגור לתגובות.