Gnocchi-ניוקי

ניסיתי פעם ראשונה וזה הצליח 🙂
3 תפוחי אדמה גדולים
3/4 כוס קמח
כף שמן זית
חצי כפית מלח
1. מרתיחים מים בסיר, ומכניסים את תפוחי האדמה קלופים וחתוכים לקוביות
מבשלים עד שהם מאוד רכים, מסננים את המים ונותנים לזה להתקרר.
2. מועכים לפירה בלי גושים ומוסיפים את השמן והמלח
נותנים לתערובת להתקרר במשך 10 דקות.
3.  מוסיפים את הקמח בהדרגה עד שנוצר בצק רך
אם עדין דביק, להוסיף עוד קצת קמח
4….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: My Stuff )

סגור לתגובות.