גלידוניות בננה שוקולד וחמאת בוטנים (ללא תוספת סוכר)

גלידוניות בננה שוקולד וחמאת בוטנים (ללא תוספת סוכר)

השילוב של בננה חמאת בוטנים ושוקולד נראה בעיני  מאד אמריקאי.  כבר כתבתי שחמאת בוטנים הינו אחד המרכיבים היותר נפוצים בארה"ב ואין ילד אמריקני שלא גדל על סנדוויץ" חמאת בוטנים. יש ששונאים חמאת בוטנים, ויש ש"מתים" עליה. הכל עניין של טעם. החטיף הקפוא הזה הוא ממש טעים. טעם חמאת הבוטנים אינו דומיננטי, אך מורגש….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.