עדשים צהובות

באחת הפעמים האחרונות שקניתי באחת מחנויות הטבע השכונתית נתקלתי בעדשים צהובות.
מעולם לא שמתי לב אליהן קודם לכן.
הו נראו דיי דומות לעדשים הכתומות ובכ"ז זה היה משהו אחר.
אז ברור שקניתי…

כבר הספקתי לשלבן במרק כתום, אולם שם הטעם דיי מתערבב, אז רציתי להכין תבשיל שהן יהיו בו קצת יותר דומיננטיות.

חומרים

בצל גדול
גזר בינוני
פלפל אדום מתוק (מהארוכים המעולים האלה)
שומר
בטטה בינונית
אפונה (קפואה או טרייה, תלוי מה יש….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.