עוף עם תפוזים

המתכון הזה הוא מבוסס על המתכון של רות סירקיס.

מה שאני אוהבת בו זה הצירוף של עוף ותפוזים. העוף יוצא רך ועסיסי ואינו מתוק למרות התפוזים והצימוקים שבמתכון. רצוי להשרות את העוף בחומרי המרינאדה לילה , אם אין זמן אז להשרות לפחות שעה.

עוף עם תפוזים

מה צריך:

עוף חתוך ל8 או 10 חתיכות

מרינדה:  בצל, גזר, גבעול סלרי, כוס יין לבן,כוס מיץ תפוזים ,כפית פפריקה, כפית כמון, מלח ופלפל.

 חומרים נוספים:   חצי כוס צימוקים, מעט שמן

 

 מה עושים?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.