עוף ממולא בבשר וערמונים

זו אחת המנות היותר חגיגיות שאני מאד, מאד אוהבת גם להכין וגם לאכול. יש הנוטלים עוף שלם ופשוט מכניסים בו את המילוי. אני פושטת את העור של

העוף וממלאת את העור כך למעשה העוף נותר כמעט לגמרי נטול עצמות. למרות שזו לא מנה שקשה להכינה בכל זאת, צריך מיומנות מסוימת על מנת להוריד את העור בשלמותו. לדעתי ניתן לבקש את עזרתו של קצב. אבל מי שרוצה לנסות לעשות זאת לבד, אני מקווה שההסבר בהמשך ברור דיו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.